Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μόνο να μας γ... δεν ζήτησε η Lady GaGa για να έρθει Ελλάδα



Θέλει να δει μόνη της την Ακρόπολη, incognito άφιξη στο αεροδρόμιο, σταθερή θερμοκρασία στους 23 βαθμούς,

κόκκινη λιμουζίνα Rolls Royce και πράσινα άλογα (πράσσειν άλογα είναι το σωστό αλλά το … και ψόφησε μέσα στο χρόνο). Επίσης θέλει ντεκόρ… ψυχιατρείου στο ξενοδοχείο. Τα πάντα άσπρα και πολύ άσπρο ύφασμα να το βάλει… θα έλεγα που… sorry, να το βάλει όπου δεν υπάρχει το λευκό που ξεχωρίζει.


Επίσης ένα SUV Mercedes Benz GL450 με το οποίο θα μετακινούνται οι σωματοφύλακες της και ένα υπερπολυτελές βαν για τους στενούς συνεργάτες της, δηλαδή, τη γραμματέα, τους στιλίστες της και τον personal trainer της. Η, λευκή που ξεχωρίζει, σουίτα δεν θα πρέπει να έχει παντζούρια, παρά μόνο διπλές γκρι χρώματος κουρτίνες, ενώ στο δωμάτιο απαραιτήτως θα πρέπει να υπάρχουν υπερσύγχρονα μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής, τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και τηλεοράσεις δορυφορικής λήψης.


Και φυσικά, έχουμε και τα διατροφικά γούστα, που σ’ αυτά τουλάχιστον χρειάζεται έξτρα προσοχή, αφού η Lady Gaga είναι αλλεργική στα οστρακοειδή. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα με το αλκοόλ και μάλιστα έχει ζητήσει στο δωμάτιο της να υπάρχει συγκεκριμένης φίρμας κρητικό κρασί, το οποίο είχε δοκιμάσει (και λατρέψει) όταν βρέθηκε στην Κρήτη πριν από 3 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.