Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ SPORT CAMP: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)




Το Sport Camp επισκεφτήκαμε χθες ήμερα Τρίτη για να παρακολουθήσουμε μια πολύ σημαντική διοργάνωση , αυτό του βόλεϊ κοριτσιών από όλη την Ευρώπη.

Εκεί συναντήσαμε τον κ. Σπυλιάκο Χάρη, υπεύθυνο για τις διοργανώσεις του βόλεϊ στο Sport Camp, όπου μας μίλησε για αυτήν την πολύ σημαντική διοργάνωση .

Το τουρνουά κοριτσιών , ηλικίας μέχρι 17 χρονών, ξεκίνησε χθες το απόγευμα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, όπου θα γίνει η απονομή των νικητήριων ομάδων.

Βέβαια το Sport Camp  δεν είναι πρώτη φορά που διοργανώνει τέτοιου είδους αθλητικά δρώμενα  , αφού καθ όλη την διάρκεια του χρόνου φιλοξένει ομάδες από όλα τα αθλήματα και από όλες τις χώρες .

Έτσι συμβάλει αποτελεσματικά στην αύξηση του τουρισμού και διαφημίζει την περιοχή.

Ο κ.Σπυλιάκος μας εξήγησε ότι στόχος όλων αυτών των κινήσεων, είναι να επισκεφτούν τον δήμο και τονώσουν την τοπική αγορά.

Στο όλο εγχείρημα  βρίσκουν, πάντα ,αρωγούς τις τοπικές αρχές ..



Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.