Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔ. ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ "





Ευχαριστώ όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, στην πρώτη φορά που έλαβα μέρος στις Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό "Πρωτοβουλία Πολιτών".

    Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Στάμου για την επιλογή μου ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου και γιατί μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω και να εργαστώ για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και ζω.
  Είναι λοιπόν για μένα μεγάλη δέσμευση αλλά και ευθύνη η τιμή αυτή και σας υπόσχομαι να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες όλων των συμπολιτών του ευρύτερου Δήμου μας. 
                                                                         


Με τιμή,
    Θεόδωρος Κων. Πέτρου



4 σχόλια:

  1. Καλή σταδιοδρομία Θοδωρή μου!!! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι νέοι τον δρόμο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Κ.ΠΕΤΡΟΥ??? ΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΜΟΥ???ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ''ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ''. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ. ΠΕΤΡΟΥ[ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ Γ.Σ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.
    Θ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε θοδωρη...τουλαχιστον ακομα και αν δεν εκλεγεις εκανες μεγαλη προσπαθεια....ααα και σε περιπτωση που γινει μην ξεχασεις να μας ενημερωνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.