Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αγριο «κράξιμο» στην Ιρίνα Σάικ που ζήτησε γυμνή την απελευθέρωση των μαθητριών στη Νιγηρία: Βάλε τα ρούχα σου ηλίθια [εικόνα]




Η Ιρίνα Σάικ τα «πέταξε» για καλό σκοπό. Ποζάρει γυμνή από τη μέση και πάνω, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την απελευθέρωση των μαθητριών από τη Νιγηρία.



Στο πλαίσιο της εκστρατείας #BringBackOurGirls, το σέξι μοντέλο, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου απεικονίζεται ημίγυμνη να κρύβει το στήθος της πίσω από ένα λευκό χαρτί που γράφει «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας».



Αρκετοί ήταν εκείνοι πάντως που αποδοκίμασαν την επιλογή της κοπέλας του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Πολλά είναι τα επικριτικά σχόλια κάτω από την επίμαχη φωτογραφία, όπως «Βάλε πίσω τα ρούχα σου, ηλίθια», «Είσαι άσχετη», «Ξεδιάντροπη και αξιολύπητη κίνηση. Έχεις βάλει την ταμπέλα μπροστά από το στήθος σου, σαν να είναι η κορδέλα από τα καλλιστεία. Είσαι σοβαρή;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.