Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

2014 LOUTRAKI VOLLEYBALL MASTERS CUP (ΒΙΝΤΕΟ)




Με απόλυτη επιτυχια ολοκληρώθηκε  ,το ‘2014 LOUTRAKI VOLLEYBALL MASTERS CUP’,

το διεθνές τουρνουά παλαίμαχων αθλητών του βόλεϊ,
που  ξεκίνησε την Πέμπτη 12 Ιουνίου, σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για 3η φορά στο Λουτράκι παράλληλα με το 10ο πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαιμάχων.




 Το τετραήμερο πρόγραμμα  περιλάμβανε πάνω από 70 αγώνες, στους οποίους 34 ομάδες και περισσότεροι από 330 παλαίμαχοι αθλητές από τον Καναδά, την Λιθουανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σουηδία και την χώρα μας .



Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων και του Συλλόγου Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών και αποτελεί αφορμή για διεθνή προβολή για το Λουτράκι, την Κορινθία αλλά και την Πελοπόννησο ευρύτερα σαν αθλοτουριστικό προορισμό.


Για την διοργάνωση αυτή,  μας μιλησε ο υπεύθυνος  VOLLEYBALL του SPORTCAMP Χάρης Σπηλιάκος  , καθώς και το πως κύλησε το 4ήμερο των αγώνων.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.