Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Γέμισε το Λουτράκι κατσαρίδες. Δήμος ή Περιφέρεια κάντε κάτι !!!


Οι κατσαρίδες στην πόλη του Λουτρακίου αυξάνονται και πληθύνονται, κυκλοφορούν τεράστιες και με απίστευτη άνεση στους δρόμους. Δεν είναι υπερβολή.


Το είχαμε παρατηρήσει στο παρελθόν, αλλά είπαμε να μην το κάνουμε θέμα πρώτον επειδή είναι εξαιρετικά αηδιαστικό, δεύτερον είπαμε ότι οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα το γνωρίζουν και λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή της πόλης οπότε σύντομα το θέμα θα λυνόταν και τρίτον μην τυχόν σκεφτεί κάποιος κοντόφθαλμα ότι είναι προεκλογική κριτική. Όμως η κατάσταση τελικά έχει ξεφύγει.

Είναι τόσο δύσκολο να γίνει μια συντονισμένη απεντώμωση; Υπάρχει κάποιος σε αυτή την πόλη που νοιάζεται για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη; Το βράδυ οι κατσαρίδες αλωνίζουν μόνες ή με παρέα. Ανατριχιαστική εικόνα και απίστευτη ντροπή. Και ύστερα θέλουμε να έχουμε και τουρισμό, τρομάρα μας!

Κάντε κάτι όποιος και αν έχει την ευθύνη Δήμος ή Περιφέρεια!  Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα δεν θα μας προτείνουν να τηλεφωνήσουν οι κάτοικοι σε συγκεκριμένο τηλέφωνο για να έρθει συνεργείο, όλη η πόλη έχει πρόβλημα και οι μεμονωμένοι ψεκασμοί δε θα δώσουν λύση. Η κατάσταση έχει ξεφύγει κάντε κάτι κ Αντιδήμαρχε και αν δεν είναι δική σας αρμοδιότητα προωθήστε την εκεί που πρέπει για να λυθεί το πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε ότι η καθαριότητα στον διευρυμένο Δήμο γίνεται με περιορισμένο προσωπικό και μειωμένους πόρους γι’ αυτό δεν σας λέμε ούτε για τη σκόνη, ούτε για τα σκουπίδια, ούτε για τα κουνούπια. Αλλά οι κατσαρίδες είναι πέρα από κάθε όριο!
Δεν είναι παράλογο να θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη καθαρή, εξάλλου για αυτή την καθαρή πόλη έχετε δώσει αγώνα όλα αυτά τα χρόνια και είναι κρίμα φεύγοντας από την Αντιδημαρχία να αφήσετε μια διαφορετική εικόνα!

Πηγή: tvtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.