Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Κλείνει ο Μύρτος για το κοινό -Γιατί διακόπτεται η πρόσβαση στη δημοφιλέστερη παραλία της Κεφαλονιάς [εικόνα]




Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, αναμένεται να κλείσει άμεσα η πρόσβαση στην παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά, ώστε να μπορέσουν να εκτελεστούν τα έργα αποκατάστασης που προκλήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς και να εκλείψει ο κίνδυνος κατολίσθησης βράχων.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, γράφει το τοπικό πόρταλ inkefalonia.gr, η παραλία πρέπει να κλείσει άμεσα και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τους λόγους της καθυστέρησης των έργων αποκατάστασης και η απόφαση να κλείσει η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού, από τις αρχές μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού και όχι νωρίτερα ώστε να μην έχει άμεσο τουριστικό αντίκτυπο.

Ιδού το έγγραφο του υπουργείου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.