Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Βγήκε από το κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ έπειτα από πεντέμισι μήνες


Ο πιλότος της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, ξύπνησε από το κώμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, έπειτα από το ατύχημα που είχε όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις πριν από πεντέμισι περίπου μήνες. Μάλιστα, εκπρόσωπος του πρώην πρωταθλητή ανακοίνωσε πως πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, δημοσιεύματα ήθελαν τον πρώην πιλότο να έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να έχει μετακινηθεί σε πτέρυγα αποκατάστασης.

Η εκπρόσωπος Τύπου του άσου της Φόρμουλα 1, Σαμπίν Κεμ, δεν είχε κάνει τότε κάποιο σχόλιο επί των δημοσιευμάτων.

Ιατρικές πηγές πάντως έλεγαν ότι θα έρθει η ώρα όπου οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώσουν τη σύζυγό του Κορίνα, τον αδελφό του Ραλφ και τον πατέρα του Ρολφ ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορούν να κάνουν για τον οδηγό της Φόρμουλα 1. Η πτέρυγα αποκατάστασης σημαίνει ότι ο Μίκαελ θα συνεχίσει να λαμβάνει την ίδια θεραπεία μασάζ και τόνωσης των μυών που του παρέχεται καθημερινά. Ωστόσο οι γιατροί δεν αναμένουν σημαντικές βελτιώσεις στην κατάστασή του και σίγουρα αν αυτό συμβεί δεν θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.