Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ζυγίζει 150 κιλά, αλλά είναι χορεύτρια σε στύλο [βίντεο]



Η 26χρονη  LuAyne-Barber, Lulu στο ψευδώνυμό της, από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, έχει φανατικό κοινό που την χειροκροτεί κάθε βράδυ στο κέντρο όπου εργάζεται. Φορώντας πολύ ψηλά τακούνια, ανεβαίνει στο στύλο και κάνει το σόου της.
Το Μέριλαντ είναι ένα από τα μέρη με τις περισσότερες χορεύτριες στύλου στον κόσμο, θυμίζει η DailyMail, η οποία ανακάλυψε την υπέρβαρη Lulu.
«Οταν ανέβηκα στο στύλο πριν από τρία χρόνια, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωθα σέξι» δηλώνει η ίδια.
Εχει δικό της σάιτ, κερδίζει πολλά χρήματα και ο σύζυγός της, ο υδραυλικός  Will Brown, 29 ετών, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. «Ο Γουίλ θαυμάζει το χορό μου. Πάντα είχα καμπύλες και δεν θα αφήσω τα κιλά μου να με εμποδίσουν να κάνω αυτό που θέλω» δηλώνει.
Η ίδια παραδέχεται ότι πολλές γυναίκες την κοροϊδεύουν όταν βρίσκεται στο στύλο και χορεύει αλλά εκείνη κάνει απλά πως δεν τις ακούει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.