Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αποκάλυψη: Ο αστυνομικός αγόρασε μόνος του το αλεξίσφαιρο που τον έσωσε από τη σφαίρα του Μαζιώτη




Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε συνδικαλιστής αστυνομικός, καταγγέλλοντας ότι το αλεξίσφαιρο γιλέκο που έσωσε τη ζωή του συναδέλφου του από τη σφαίρα του Νίκου Μαζιώτη, δεν ήταν παροχή της ΕΛ.ΑΣ αλλά είχε αγοραστεί με δικά του χρήματα.

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική αστυνομία.

Την ίδια ώρα νέες λεπτομέρειες για την επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και την σύλληψη του νούμερο ένα καταζητούμενου τρομοκράτη βλέπουν το φως της δημοσιότητας και περιγράφουν με τον πλέον δραματικό τρόπο τα όσα εκτυλίχθησαν χθες στο μεσημέρι στο Μοναστηράκι που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.



Μπορεί λοιπόν οι επίσημες αρχές να έδωσαν συγχαρητήρια σε όλη την Αστυνομία για τη σύλληψη του Μαζιώτη, ωστόσο, δύο είναι οι πρωταγωνιστές της χθεσινής υπόθεσης και οι οποίοι εμφανίζονται ως ήρωες. Πρόκειται για μια γυναίκα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κι έναν ειδικό φρουρό.

Η γυναίκα, λένε οι πληροφορίες, ήταν μαζί με έναν ακόμη άνδρα το «ζευγάρι» της περιπολίας στο Μοναστηράκι που εντόπισε τον Νίκο Μαζιώτη, τον αναγνώρισε έστειλε το σήμα στην υπηρεσία της και ξεκίνησε η τεράστια αυτή επιχείρηση.

Το πρωί, μιλώντας μάλιστα στο Mega ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε συγχαρητήρια στην κοπέλα αυτή χωρίς, πάντως, να αναφέρει περισσότερα στοιχεία για το πώς αντιμετώπισε τον καταζητούμενο και ποιος ήταν ο ρόλος της.



Ο δεύτερος ήρωας είναι ο ειδικός φρουρός που έπεσε πάνω στον Μαζιώτη κι έδωσε μάχη σώμα με σώμα. Είναι μόλις 29 ετών, παντρεμένος με ένα παιδάκι.

Ο καταγόμενος από την Πάτρα Ν.Π., o oποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή συμμετέχοντας στην επιχείρηση «Θησέας» για το παρεμπόριο, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του καταδίωξε τον Μαζιώτη στα στενά του Μοναστηρακίου.

Επεσε πάνω του και ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα. Ο επικίνδυνος τρομοκράτης, όταν ένιωσε ότι εγκλωβίζεται από παντού φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του ειδικού φρουρού τουλάχιστον δύο φορές. Η μία σφαίρα σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του ειδικού φρουρού και η δεύτερη τον βρήκε στο μηρό, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε αμέσως μετά το περιστατικό στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. Με τον ειδικό φρουρό επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες και ο πρωθυπουργός, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.









Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.