Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Γιατί ο Καλημέρης κόβει την εκπομπή Καινούργιου – Σταματόπουλου




H διοίκηση του σταθμού του Alpha με επικεφαλής τον Τζόνυ Καλημέρη σκέφτεται
πάρα πολύ σοβαρά να κόψει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου γιατί τα νούμερα την πρώτη εβδομάδα του Καλοκαίρι Παντού είναι πολύ πιο κάτω από το μέσο όρο του καναλιού.
Την κρίση προκάλεσαν τα χθεσινά νούμερα που έφτασαν στο οριακό 11,4% χωρίς καμία δυναμική στο νεανικό κοινό που ψάχνει το κανάλι. Αμέσως σήμανε συναγερμός και πλέον η εκπομπή Καλοκαίρι Παντού μετράει αντίστροφα. Εάν την επόμενη εβδομάδα τα νούμερα συνεχίσουν να κατηφορίζουν και φτάσουν σε μονοψήφια, η εκπομπή είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα κοπεί.
Όσο για το ποιος ευθύνεται για την αποτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος, αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που στον Alpha θα την κάνουν μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα. Πάντως το σίγουρο είναι, όπως σιγοψιθυρίζουν στους διαδρόμους, ότι τεράστια ευθύνη για τα νούμερα Νευροκοπίου της εκπομπής φέρει το δίδυμο των παρουσιαστών.





1 σχόλιο:

  1. Αυτος είναι ο πιο αντιπαθητικος τυπος που εχω δει ποτε στην tv... πρεπει να πρσπαθει πολυ να είναι τοσο ξυνισμενος....ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.