Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ


Ολοκληρώθηκε στη Λευκωσία η πρώτη μέρα της διεθνής συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου
για τις κατηγορίες Παίδων- Κορασίδων, στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν καλές επιδόσεις, αλλά και ένα ασημένιο μετάλλιο για τον Α. Ο. Ποσειδών, με τον Αντώνη Μέρλο να κατακτά τη 2η θέση στο Άλμα εις Ύψος και να μας κάνει υπερήφανους για πολλοστή φορά!

Η Ραφαηλία Γρηγοριάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία με 59,53 μ., σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων. Πολύ καλή παρουσία από την Ολυμπία Καραγιάννη, νικήτρια στα 400 μ,. εμπ. με 62.98, αλλά και από την Ολυμπία Μπέκου- Φέρρες, που πήρε την πρώτη θέση στα 100 μ. με 12.22.  Ατομικό ρεκόρ στην σφυροβολία για τον Γιάννη Αναστασάκη  με 66,32 μ. και χρυσό μετάλλιο. 

Έναν ακόμη αγώνα με άλμα καλύτερο από τα 2,00 μ., ολοκλήρωσε ο Θοδωρής Αλεξιάδης στο ύψος, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ίδιο χρώμα μεταλλίου κατέκτησε και ο Αντώνης Στυλιανίδης στο μήκος με 7,00 μέτρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.