Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Απίστευτη αποκάλυψη! Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έμενε στο διπλανό σπίτι από του Μαζιώτη χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό







Πολλά σχόλια προκαλεί η πραγματικά «απίστευτη» είδηση ότι γείτονας του Μαζιώτη ήταν ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ,χωρίς αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ αποστρατεύθηκε πρόσφατα . Ο υψηλόβαθμος αξιωματικός, ο οποίος σημειωτέον συνοδευόταν από αστυνομικούς φρουρούς, διέμενε στη διπλανή πολυκατοκία, όπου εντοπίστηκε το διαμέρισμα κρησφύγετο του Μαζιώτη στον 5ο όροφο στην οδό Υψηλάντου 27 στα όρια της Πεύκης με το Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το διαμέρισμα από την αναζήτηση «πόρτα-πόρτα» όταν μία γυναίκα αναγνώρισε τον Μαζιώτη ως τον ένοικο του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα ενοικιάστηκε πριν από ενάμιση χρόνο από τη σύντροφο του Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα μαζί με το παιδί του ζεύγους. Η Ρούπα, με κοντό ξανθό μαλλί και αδυνατισμένη, δήλωνε μεταφράστρια. Στη συνέχεια εμφανίσθηκε ο Μαζιώτης, ο οποίος δήλωνε γραφίστας και φορούσε πάντα γυαλιά και περούκα. Οπως αναφέρεται, κάθε μέρα στις 11 το πρωί, ένας από τους δύο έφευγε, πάντα με ένα σακίδιο στην πλάτη και χωρίς να χρησιμοποιούν αυτοκίνητο.

Το ζεύγος χρησιμοποιούσε το διαμέρισμα μόνο για τη διαμονή του μαζί με το παιδί τους. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε άλλες περιοχές προκειμένου να εντοπίσει το σπίτι, όπου έκρυβαν τον οπλισμό και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.