Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΗ ΣΤΟ LCITYNEWS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ "ΧΡΕΗ" ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο κ. Λόης ,με αφορμή την χθεσινή συναυλία της φιλαρμονικής Λουτρακίου,
απάντησε ,έμμεσος, στο lcitynews  για τα όσα του είχαμε  γράψει ,σε δημοσίευμά μας ,σχετικά με την επιχορηγήσεις και τα "χρέη" που αφήνει στην νέα δημοτική αρχή!

Δειτε το παρακάτω βίντεο για να προσπαθήσετε να πειστείτε ,γιατί εμάς δεν μας έπεισε!






3 σχόλια:

  1. τι νομιζει ο κ. Λοης οτι δεν ευθυνετε επειδη ο δημος δεν του εδινε τα χρηματα καθε χρονο για να λειτουργησει ο προμηθεας? εχει και πολυ μεγαλη ευθυνη μαλιστα Αν δεν μπορουσε να διαχειρηστει το προβλημα επρεπε να ειχε παρετηθει προ πολλου κσι οχι να λειτουργει το προμηθεα με φεσια σε οσους δουλευουν σε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.ΛΟΗ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ - ΕΣΕΙΣ - ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ . ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ αν είμουνα στη θέση σας θ είχ κρυφτεί από ντροπή !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.