Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τελευταία ημέρα του καύσωνα η Κυριακή - Πού θα χτυπήσει 40αρια ο υδράργυρος





Διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών, κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα οπού στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου. Κατά τα άλλα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας περιμένουμε την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014.




Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.