Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΠΑΤΡΑ: Χαμός με σαραντάρα που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο


Δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε το βίντεο στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την ίδια...


Το επίμαχο -και αυστηρώς ακατάλληλο- βίντεο, διάρκειας 6 λεπτών έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο, έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 500.000 "χτυπήματα" και είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Η γυναίκα που η ηλικία της υπολογίζεται γύρω στα σαράντα ακούγεται πως είναι παντρεμένη και δέχεται πιέσεις από την οικογένεια και τους συγγενείς της για να τα μαζέψει και να φύγει, να πάει σε άλλη χώρα.
Η ίδια σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει τη χώρα και να μεταναστεύσει στην Αμερική για να γλιτώσει από την κατακραυγή.
Η γυναίκα, επιδίδεται σε ανελέητο σεξ με τον εραστή της μέσα σε εργασιακό χώρο και το "γύρισμα" έχει γίνει πριν από 2 χρόνια.
Πριν λίγες μέρες το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, πιθανόν από τον άνδρα-πρωταγωνιστή της "ταινίας" δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην προσωπική ζωή της "άτυχης" γυναίκας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το "θύμα" σκέφτεται να κινηθεί νομικά για τη δημοσίευση του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.