Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Σχίνος-Αλεποχώρι: Οι εξαγγελίες έμειναν…εξαγγελίες…!

Πολύ άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για τον δρόμο Σχίνος-Αλεποχώρι.


Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας  κ.Παπαγγελόπουλος στον απολογισμό του προσπέρασε το έργο αυτό, που έχει χαρακτηριστεί πρώτης προτεραιότητας.

Τον Ιανουάριο ο ίδιος ο περιφερειάρχης στην Κόρινθο ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα χρηματοδοτηθεί με  10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως είπε προχωρά σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής η μελέτη.

Σήμερα 8 μήνες μετά η κατάσταση είναι απελπιστική.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ

Ενώ οι πληροφορίες λένε ότι το υπουργείο δεν ξέρει τίποτα για τα 10 εκατομμύρια ευρώ…!

Το χειρότερο είναι ότι η περιφέρεια Αττικής δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει το κομμάτι που της αναλογεί στην μελέτη παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 400.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της…!

Στην πράξη ο δρόμος έχει μπεί στις καλένδες και απαιτούνται πλέον ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ απο τον νέο αντιπεριφερειάρχη κ.Πελοπίδα Καλλίρη, για να μάθει και ο κόσμος την αλήθεια και να μην ζεί ψεύτικα όνειρα..!

Αμεσα πρέπει να πάρει θέση για το έργο αυτό και ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συνεργασίας” Γιώργος Δέδες που πάλεψε για τον δρόμο αυτό…!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.