Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το tweet για τα πουστ@ριά του Νικολόπουλου στον πρωθυπουργό του Λουξεμβρούργου και η απάντηση που έκανε... γαργάρα!




Το ομοφοβικό tweet του Νικολόπουλου που λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. Δείτε τα tweets που έσβησαν...



Το περιστατικό ξεκίνησε ως αντίδραση του κ. Νικολόπουλου-ο οποίος είναι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανατροπής στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Σύμφωνα με τον κύριο Νικολόπουλο οι διατάξεις του νομοσχεδίου «βάζουν μπουρλότο στην οικογένεια», επιχειρούν «να επιβάλλουν δια της βίας την κοινωνική αποδοχή της ανωμαλίας» καθώς «οι αναφορές τύπου Μητέρα, Πατέρας, Αγόρι, Κορίτσι, κλπ. θα χαρακτηρίζονται ρατσιστικές και θα τιμωρούνται αυστηρά από το Νόμο».
Ο βουλευτής θέλοντας να δώσει ένα επιχείρημα για τα λεγόμενά του, έφερε ως παράδειγμα τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ, γράφοντας στο twitter:
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!».



Σύγχυση δημιουργήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τους πολίτες να εξαπολύουν επίθεση στον βουλευτή κι εκείνον να υποστηρίζει με νέα του ανάρτηση ότι το είχε πάρει από κάποιον άλλον και δεν ήταν δικής του έμπνευσης.

Μετά από χαμό που ακολούθησε, έσπευσε να δώσει νέα δικαιολογία για το αρχικό του σχόλιο:
«Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πρόσφατα, σε συνέντευξή του ότι είπε «ναι» στην πρόταση γάμου που του έκανε ο σύντροφός του, με τον οποίο έχει σχέση από το 2010.
Με τα άπειρα σχόλια που άρχισαν να αναπαράγονται μέσα στο twitter έφτασαν και στον ίδιο τον «κατηγορούμενο» ο οποίος απάντησε με ένα ειρωνικό tweet:
«άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

Ο κ.Μπέτελ δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση από τον κατήγορό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.