Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 1-0

Οι οράνιε κατάφεραν και πήραν τη νίκη –πρόκριση απέναντι στον Μανδραϊκό παρά το γεγονός ότι παρουσίασαν δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των οράνιε κ. Μεσολόγγης, όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει τις προηγούμενες μέρες, παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα από τους πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος. Ντεμπούτο με φανέλα βασικού στη φετινή σεζόν έκαναν οι Κόντης, Νώτης, Δημάκης και Πράττος. Στον πάγκο έμειναν οι Χρυσαφίδης, Πέτρου και Αποστολάκης (χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα στο τελευταίο μισάωρο), ενώ οι Σουσούνης και Καλλιακμάνης έμειναν εκτός αποστολής.
Οι οράνιε ήταν καλύτεροι στην πρώτη ώρα του αγώνα, είχαν καλή κυκλοφορία και πίεζαν προσπαθώντας να ανοίξουν διαδρόμους προς την εστία των φιλοξενούμενων. Δεν είχαν τις μεγάλες φάσεις, οι επιθέσεις τους χαλούσαν στην τελευταία πάσα, αλλά ήταν πιο απειλητικοί και έδιναν την εντύπωση ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου.  Το γκολ ήρθε τελικά, έστω και σε μια ανύποπτη φάση, στο 42ολεπτό όταν μετά από μια σέντρα-γύρισμα του Παπουτσή ο Σιγάλας κοντρόλαρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Αδαμόπουλος, που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις , δεν δίστασε να καταλογίσει αμέσως το πέναλτι.
Ο Σιώκος νίκησε τον Παλιγγίνη για να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Χατζηνικολής έκανε ένα μεγάλο λάθος, ο Αμπντουραχμάνι έκλεψε τη μπάλα, βγήκε μόνος του απέναντι στον Κόντη και προσπάθησε να τον ντριμπλάρει. Ο πορτιέρο των οράνιε έπεσε στα πόδια του και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
Στην επανάληψη οι οράνιε μπήκαν φουριόζοι με τον Δημάκη στο 47ο λεπτό να ξεφεύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο και να κάνει τη δυνατή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Παπουτσή που δεν πρόλαβε. Στο 53ο λεπτό, σε μια πανομοιότυπη φάση και μετά από μια καλύτερη σέντρα, ο Παλιγγίνης πρόλαβε και έδιωξε μπροστά στον Παπουτσή.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι οράνιε θα αναζητούσαν το δεύτερο γκολ που θα τους έδιωχνε κάθε άγχος, ξαφνικά, έδειξαν ΣΗΜΆΔΙΑ χαλάρωσης. Το τελευταίο μισάωρο ανήκει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έτρεξαν περισσότερο, πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα και έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης έως το τέλος.
Στο 54ο λεπτό, το δυνατό γύρισμα του Αμπντουραχμάνι μέσα στην περιοχή των οράνιε θα καταλήξει στον Μανασίδη που θα προσπαθήσει να ντριμπλάρει τον Τσώκο με τον αμυντικό των οράνιε με τάκλιν να διώχνει.
Στο 60ο λεπτό, ο Κόντης  για δεύτερη φορά θα σταματήσει τον Αμπντουραχμάνι από θέση βολής. Ο Γκαρμίρης στην πλάγια γραμμή του άουτ θα προσπαθήσει να κάνει μια βαθιά μπαλιά. Ο Σιγάλας θα πάει με δύναμη πάνω του, η μπάλα θα εξοστρακιστεί στο σώμα του και θα φτάσει στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στον Αμπντουραχμάνι που θα ξεφύγει ταχύτατα από τον Νώτη και θα βρεθεί απέναντι στον Κόντη. Το δυνατό σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων θα εξουδετερώσει με το πόδι ο πορτιέρο των οράνιε.
Στο 65ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα θα καταλήξει στον Αμπντουραχμάνι που με πλάτη στο τέρμα θα προσπαθήσει να γυρίσει για το σουτ. Ο Κόντης θα βγει από την εστία του, θα  πέσει στα πόδια του και θα βρει τη μπάλα με τον Τσώκο να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 78ο λεπτό, ένα δυνατό συρτό σουτ του Ζαγκλή από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν θα αιφνιδιάσει τον Κόντη που θα πέσει και θα μπλοκάρει.
Στο 89ο λεπτό, μετά το δυνατό βολέ του Παλιγγίνη, η μπάλα θα σκάσει έξω από την περιοχή των οράνιε με τον Νώτη να κάνει αδύναμα το γύρισμα με το κεφάλι προς τον Κόντη και τον Μποδώνια να μπαίνει με δύναμη στη φάση. Οι τρεις παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την μονομαχία αλλά τελικά ο Κόντης θα είναι αυτός που θα απομακρύνει.
Οι οράνιε μετά τη σημερινή τους νίκη θα αντιμετωπίσουν στο 2ο γύρο του θεσμού, πάλι στο Θώδειο, τον Π.Α.Ο Βάρδας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου.

28.09.2014 at 15:30 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΕισιτήρια: 300
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ1 - 0ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
Διαιτητής: ΑδαμόπουλοςΚύπελλο Γ Εθνικής / 1ος Γύρος-αγώνας

Σκόρερς
Ηλίας Σιώκος (Πεν.) (42)None
Αρχική Ενδεκάδα
Σπύρος Κόντης
Κώστας Γκαρμίρης
Ηλίας Νώτης
Νίκος Χατζηνικολής
Αλέξης Παινέσης
Φάνης Τσώκος
Ηλίας Σιώκος
Αλέξης Ζερβός
Βασίλης Παπουτσής
Άρης Πράττος
Στάθης Δημάκης
Παλιγγίνης
Μπινιχάκης
Νιφαδόπουλος
Κρητικός
Φερεντίνος
Σιγάλας
Μανασίδης
Ζαγκλής
Αμπντουραχμάνι
Μπέντας
Μποδώνιας
Αναπληρωματικοί
Ανδρέας Μήτρου
Γιώργος Παπαναστασίου
Γιώργος Παππας
Χρήστος Φλεβάρης
Σωκράτης Πέτρου
Κώστας Αποστολάκης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Σινάνι
Καουνάς
Κοκολάκης
Τράκας
Ζώγκος
Μιχαλάρης
Μπεγκλεντζής
Αλλαγές
Δημήτρης Χρυσαφίδης -> Στάθης Δημάκης (61)
Σωκράτης Πέτρου -> Αλέξης Ζερβός (66)
Κώστας Αποστολάκης -> Αλέξης Παινέσης (79)
55 Μανασίδης - Σινάνι
64 Μπέντας - Μπεγκλεντζής
83 Ζαγκλής - Μιχαλάρης
Κίτρινες Κάρτες
Νίκος Χατζηνικολής (48)
Φάνης Τσώκος (90)
Σωκράτης Πέτρου (91)
36 Ζαγκλής
65 Σινάνι
Κόκκινες Κάρτες
None.None

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.