Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Οριστικό: Το νέο Λύκειο Λουτρακίου θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2015 !






Το νέο Λύκειο Λουτρακίου θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2015, αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γ. Γκιώνης
υπογραμμίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Κ. Λογοθέτη. Έδωσε τα εύσημα στην προηγούμενη Δημ. Αρχή και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος έχει μια συνέχεια και είναι εδώ για να συνεχίσει καθετί καλό ξεκίνησε η προηγούμενη Δημ. Αρχή. 


Πηγή:http://tvtv.gr/

3 σχόλια:

  1. Σε πάρα πολύ καλή τοποθεσία το φτιάξανε το νέο λύκειο,θα προπονούνται τα παιδιά και στο τζόκιν το πρωί,θα χουν κάνει και την γυμναστική τους ,γύρω στα 3 χιλιόμετρα απ την πόλη,μέχρι να φτάσουν.Ή θα βάζει το ΚΤΕΛ 5-6 λεωφορεία κατά τις 8 το πρωί για να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι καλά ο Κύριος Μπαλής, νυν διευθυντής του λυκείου Λουτρακίου, που έτρεξε σε δυο χρόνια όσο δεν έτρεξαν προκάτοχοί του και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που αρμόδιες αρχές του έβαζαν ώστε να γίνει το αυτονόητο,να χωριστούν λύκειο και γυμνάσιο!Αυτόν να ευχαριστείτε πρώτα και μη γλείφετε πολιτικούς όποιασδήποτε παράταξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.