Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αμερικανίδα κατηγορείται για τον βιασμό 31χρονου





Την κατάσταση μέθης ενός 31χρονου εκμεταλλεύθηκε μια 28χρονη γυναίκα. Του έδεσε τα χέρια και τον κακοποίησε σεξουαλικά




Για τον βιασμό ενός 31χρονου κατηγορείται η 28χρονη Chantae Marie Gilman από το Seattle. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η νεαρή γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιουνίου του 2013, μπήκε στο διαμέρισμα του 31χρονου και τον βίασε ενώ αυτός κοιμόταν στο κρεβάτι του.


Μόλις το θύμα συνειδητοποίησε τι συνέβαινε απαίτησε από την Gilman να φύγει από το διαμέρισμά του, ωστόσο αυτή αρνήθηκε και συνέχισε να τον βιάζει.

Την προηγουμένη το θύμα και η 31χρονη ήταν μαζί σε ένα πάρτι γενεθλίων που είχε διοργανώσει μια κοινή τους φίλη. Ο νεαρός ωστόσο μέθυσε και επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του αποκοιμήθηκε. Όταν κάποια στιγμή ξύπνησε βρήκε τα χέρια του δεμένα πίσω από το κεφάλι του και την 28χρονη πάνω του.

Μόλις το θύμα κατάφερε να λυθεί και να την βγάλει από το διαμέρισμά του, πήγε στο ιατρικό κέντρο Harbor View για εξετάσεις DNA ώστε να αποδείξει ότι είχε βιαστεί.

Ο εισαγγελέας Rich Anderson δήλωσε για το περιστατικό: "Αν και δεν είναι σύνηθες να έχουν μια γυναίκα ως ύποπτο βιασμού, κάτι τέτοιο δεν είναι ανήκουστο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.