Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 51χρονος ΣΚΟΤΩΣΕ την κόρη του, τα έξι εγγόνια του και ύστερα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Ένας 51χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών σκότωσε την Πέμπτη την κόρη του και τα...




έξι εγγόνια του πριν αυτοκτονήσει, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο Ντον Σπίριτ, τον οποίο οι αρχές θεωρούν ως αυτουργό του αποτρόπαιου εγκλήματος, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας και στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας, Ρόμπερτ Σουλτς.

Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι είχαν δολοφονηθεί, δήλωσε ο Σούλτς, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο από τα παιδιά ήταν 10 ετών ενώ το μικρότερο μόλις 3 μηνών.

Το ποινικό μητρώο του Σπίριτ ήταν βεβαρημένο, ανακάλυψαν οι αρχές, καθώς παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για παράνομη κατοχή όπλου, βιαιοπραγίες και επειδή είχε στερήσει τροφή και στέγη σε ένα παιδί.

Το 2001, ο 51χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 8χρονο γιο του, σε αυτό που είχε χαρακτηρίσει ως κυνηγετικό ατύχημα, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Orlando Sentinel.

Ο Σπίριτ ομολόγησε την ενοχή του σε σχέση με την υπόθεση για κατοχή πυροβόλου όπλου και είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια φυλάκιση, ανέφερε σε άρθρο της η εφημερίδα το 2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.