Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πάνω από 900 κιλά σκουπίδια έβγαλαν από την θάλασσα στο λιμάνι οι Loutraki Divers!(pics)



Ότι και να πούμε και να γράψουμε για την εθελοντική ομάδα δυτών Loutraki Divers είναι λίγο...


Μόνο στην χθεσινή Κυριακάτικη βουτιά που έγινε στο λιμάνι Λουτρακίου-τον άγνωστο μέχρι πέρσι βόθρο της θάλασσας μας- ανέσυραν στην επιφάνεια 906 κιλά απορρίμματα ,οικοδομικά υλικά,μπαταρίες και άλλα σκουπίδια που κάποιοι είχαν πετάξει κατά το παρελθόν στον βυθό του λιμανιού.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι όλες αυτές οι εθελοντικές βουτιές γίνονται με ιδία έξοδα ενώ κανένας από τις αρχές-εκτός του Λιμενικού Σώματος-τους συλλόγους και τους φορείς του δήμου δεν έχει ενδιαφερθεί για την προσπάθεια των παιδιών. ΚΑΝΕΝΑΣ. Αφήστε που σχεδόν ένα χρόνο τώρα στις καταδύσεις του λιμανιού οι παρακείμενες επιχειρήσεις δεν τους έχουν προσφέρει ούτε ένα ποτήρι νερό...

Η εθελοντική ομάδα δυτών Loutraki Divers που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα μας κάνει υπερήφανους για το έργο της και έχει την στήριξη όλων των ενεργών πολιτών για τα πάνω από 5 τόνους σκουπίδια που έχει ανασύρει από τον βυθό της θάλασσας και τα έχει στείλει για ανακύκλωση.

Εδώ και ένα χρόνο οι Loutraki Divers με τον τρόπο τους έχουν στείλει ένα μήνυμα ανάπτυξης(βλέπε καταδυτικός τουρισμός) αλλά όπως καταλαβαίνετε τα ανοικτά μυαλά του τόπου έχουν άλλες δουλειές να κάνουν.Είχαν προλάβει όμως σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί να συμπεριλάβουν στα προεκλογικά τους φυλάδια τον καταδυτικό τουρισμό!!!Εδώ γελάστε ελεύθερα.

Δείτε φώτο από την χθεσινή Κυριακάτικη βουτιά στο λιμάνι Λουτρακίου






Πηγή:loutrakiblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.