Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα νέα γραφεία της Amazon -Τόσο χλιδάτα που ντρέπεσαι να πατήσεις [εικόνες]




Η φημισμένη εταιρεία AMAZON του Τζεφ Μπέζος έχει κάμποσο ρευστό και δεν το κρύβει. Άλλωστε ο κύκλος εργασιών της ανεβαίνει ραγδαία, παρά τις αντιδράσεις από τον εκδοτικό χώρο, αλλά και τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν προκαλέσει οι συνθήκες εργασίας στις αχανείς αποθήκες της.

Με τη ραγδαία άνοδο της εταιρείας τα παλαιά γραφεία της στο Λονδίνο αποδείχθηκαν πολύ μικρά, έτσι αποφασίστηκε να μετακομίσουν σε νέο κτίριο. Μόνο που δεν πρόκειται για ένα... απλό κτίριο, αλλά για την επιτομή της χλιδής

Πρόκειται για ένα 15ώροφο που θα έχει έδρα την μοντέρνα περιοχή του Shoreditch του Λονδίνου – περιοχή στην οποία βρίσκονται ήδη αρκετές εταιρείες αιχμής.

Η Amazon υπέγραψε τη σύμβαση με την κατασκευάστρια εταιρεία και το έργο, σύμφωνα με το Business Insider, θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016. Στο νέο «πύργο» της Amazon υπολογίζεται πως θα εργάζονται περίπου 5000 υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.