Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ




 Την 1η Σεπτέμβρη αναλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο μας με Δήμαρχο τον Γ. Γκιώνη.
Το Συντονιστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου εύχεται στον ίδιο και τη νέα διοίκηση καλή δύναμη, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτού του τόπου που βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι.

Η νέα θεσμική λειτουργία της Αυτοδιοίκησης ξεκινά μέσα σε ένα διαρκές ασφυκτικό μνημονιακό περιβάλλον. Η κρίση που βιώνει η Αυτοδιοίκηση είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών, του «Καλλικράτη» και του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού, του οποίου η πολιτική του έκφραση είναι οι ιδιωτικοποιήσεις.

Αν θέλει η νέα διοίκηση να σταθεί «όρθια», θα πρέπει να συγκρουστεί με αυτήν την πολιτική.

Στα τρέχοντα και πολύ σημαντικά ζητήματα του Δήμου όπως η διαχείριση του νερού, των ιαματικών λουτρών του, της ανάπτυξης του Τουρισμού, τη σχέση του Δήμου με την CHCL (Club Hotel CasinoLoutraki), το περιβάλλον, την οικονομική ανάπτυξη, οι Δημότες αναμένουν άμεσες απαντήσεις.

Οι απαντήσεις αυτές θα δοθούν προφανώς από τη νέα Δημοτική Αρχή,όμως και η αντιπολίτευση οφείλει να ελέγχει και να αντιπροτείνει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θεωρούμε ότι κομβικό σημείο για την αποτελεσματικότητα της διοίκησης στο Δήμο είναι η εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο σεβασμός στις διαδικασίες του και η ορθή συμπεριφορά όλων των συνδυασμών και ειδικότερα των επικεφαλής των.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου εκτιμά ότι ήλθε ο καιρός να αφήσουμε τον εγωκεντρικό διάλογο για το ποιος φταίει, να σταματήσει το Δ.Σ. να είναι μια διαρκής μετάθεση ευθυνών όπως οι ανούσιες συγκρούσεις του παρελθόντος.

Η κοινωνία αναμένει λύσεις και οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε.Εμείς, ως ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί.

1/9/2014

Συντονιστικό Γραφείο

ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.