Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα για τον γείτονα τους!





Μια συγκινητική ιστορία μας έρχεται από μια γειτονιά της Ουάσινγκτον όπου οι κάτοικοι της γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρεις μήνες νωρίτερα προς τιμήν ενός πατέρα που ανακάλυψε πρόσφατα μετά από μια επέμβαση ρουτίνας ότι του μένουν λίγες μέρες ζωής.
Ο 60χρονος Φρανκ Xέντερσον συνήθιζε να απολαμβάνει την περίοδο των Χριστουγέννων και να στολίζει το σπίτι του με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια από νωρίς.
Πριν από δύο εβδομάδες, μετά από μια άσχετη επέμβαση στο στομάχι διαγνώσθηκε με τελικού σταδίου καρκίνο σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί του είπαν τότε ότι έχει περίπου ένα μήνα ζωής και έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με τα πράγματα που ήθελε να κάνει σε αυτό τον λίγο χρόνο. Ένα από αυτά ήταν να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τους οικείους του. Η οικογένεια ξεκίνησε να διακοσμεί το σπίτι και μόλις οι γείτονες έμαθαν για την κατάσταση του Φρανκ, στόλισαν και τα δικά τους σπίτια ώστε να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.