Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχής η απόγνωση των εμπόρων της Κορινθίας


Στο κενό έχουν πέσει μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ για τις ρυθμίσεις των χρεών που "βαραίνουν" τους εμποροβιοτέχνες με την πρόεδρο του ΟΕΒΕ Κορινθίας να τονίζει πως είναι λυπηρό.

Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στα μέλη του ΟΑΕΕ, που πρέπει να πάψει να λειτουργεί σαν μέγγενη στα μέλη του ταμείου, η οικονομική του αιμοραγία. Σύμφωνα με την Μαρίνα Ταουξίδη πρέπει να μειωθούν τα ασφάλιστρα στα επίπεδα του γερμανικού ΟΑΕΕ, σημειώνοντας πως τις απαιτήσεις ορίζουν οι εισπράξεις των μελών. 
Επίσης όσες προσπάθειες και αν έχουν γίνει ώστε ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΑΕΕ να προωθήσει τα υπομνήματα των δύο συνδικαλιστικών οργάνων, η κυβέρνηση αρνείται να συναντηθεί με την ηγεσία της ΕΣΕΕ, με τις τρεις αρμόδιες πλευρές να παλεύουν να βρουν μια λύση δίχως αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα των συγκεκριμένων κινήσεων είναι η διόγκωση του προβλήματος ενώ από την αρχή της κρίσης η εμπορική κίνηση στην Κορινθία είναι στο 70% ενώ το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια κάμψη. 
Ρεπορτάζ: Χρήστος Παραλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.