Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τι… τρέχει πάλι με τη Συνεταιριστική Τράπεζα;




ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τι… τρέχει πάλι με τη Συνεταιριστική Τράπεζα;

-Ο Β. Νανόπουλος είπε ότι… γνωρίζει πολλά και θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα!!!

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα μέσα της εβδομάδας ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας και αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων κ. Β. Νανόπουλος άφησε και κάποιες …υπόνοιες -ερωτηματικά για κάποια γεγονότα που έχουν γίνει στη Συνεταιριστική Τράπεζα!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου που αναφερόταν αν υπάρχουν στην Συνεταιριστική Τράπεζα μεγάλοι οφειλέτες, μεταξύ αυτών και κάποια ΜΜΕ ο κ. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη στη Συνεταιριστική Τράπεζα. Τελευταία έχω αποστασιοποιηθεί. Γνωρίζω πολλά. Θα μου επιτρέψετε να μην πω δημοσίως αυτά που γνωρίζω. Θα τα πούμε στον κατάλληλο χρόνο…».




Τι ήταν αυτό που είπατε κε Νανόπουλε; Γνωρίζετε πολλά και θα μιλήσετε όταν έρθει η ώρα; Τι…τρέχει τέλος πάντων με την Συνεταιριστική Τράπεζα;

Τους τελευταίους μήνες έχουν ασχοληθεί και τα μεγάλα αθηναϊκά ΜΜΕ με την Συνεταιριστική Τράπεζα στην Κόρινθο για κάποιες… περίεργες χρηματοδοτήσεις και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ δεν έχει δώσει το ΔΣ της τράπεζας και ο πρόεδρος κ. Δαλαμαρίνης!!! Γεγονός το οποίο, από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει μία ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανακοίνωση, έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην εν λόγω τράπεζα!

Τώρα έρχεται και η δήλωση του κ. Νανόπουλου παραπάνω που θα δημιουργήσει επιπλέον προβληματισμούς τόσο στους αναγνώστες όσο και στους πελάτες της τράπεζας! Τέτοιου είδους ερωτήματα πρέπει να απαντώνται αμέσως για να μην δημιουργούν σύγχυση κυρίως στους πελάτες της τράπεζας γιατί κανείς δεν γνωρίζει πως μπορεί να αντιδράσουν από τη μία στιγμή στην άλλη!
Δαλαμαρίνης Γ.

korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.