Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα ορίζονται τα Διοικητικά Συμβούλια στο Δήμο μας! Τα βλέμματα στραμμένα κυρίως στον πολύπαθο Προμηθέα!


Για την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο ορισμός Προέδρων και συμβουλίων στα νομικά πρόσωπα του δήμου. Αναμένονται οι επιλογές του Δημάρχου κ. Γκιώνη για τη ΔΕΥΑ, το Λιμενικό ταμείο, τη Μέριμνα και τον Προμηθέα.
Στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας βρέθηκαν στο σύνολο τους τα παραπάνω νομικά πρόσωπα την προηγούμενη τετραετία (αν εξαιρέσει κανείς τη Μέριμνα με αθόρυβη και ουσιαστική προσφορά) με τις παλινωδίες του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη στις αντικαταστάσεις των προέδρων ΔΕΥΑ και Λιμενικού ταμείου απόρροια της αδυναμίας του να διοικήσει και τις προσωπικής εμπάθειας του όπως αποδείχθηκε με συγκεκριμένα πρόσωπα.
Τα ίδια και στον προμηθέα, με τον πρόσφατα παραιτηθέντα Νίκο Λόη να αποτελεί παρόλα αυτά την ασπίδα του πρώην Δημάρχου σε πλειάδα υποθέσεων. Δεν εκτιμήθηκε βέβαια αναλόγως, του όρισε το χειρότερο Δ.Σ. κατά εκτίμηση πολλών από ιδρύσεως του, περιέκοψε κατά 1.500.000 την επιχορήγηση στην τετραετία αφήνοντας σήμερα 300.000 ανεξόφλητες οφειλές.
Κάπως έτσι φουντώνουν και οι φήμες για την κατάργηση-συγχώνευση του με το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό να προσπαθεί να διασωθεί όπως όπως!
Για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθουμε βεβαίως γιατί είναι από τα σοβαρότερα ζητήματα που θα αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική αρχή. Όντως το νομικό πρόσωπο φορτώθηκε τα προηγούμενα έτη με μόνιμο προσωπικό που δεν έχει σχέση με τον τομέα, όντως οι οφειλές σήμερα είναι μεγάλες και αυτό δεν είναι οικονομικά αυτάρκης αλλά ειδικά σήμερα πρέπει να σκεφτούμε την παιδεία. Τον πολιτισμό. Τα επιτεύγματα των τμημάτων του. Τα παιδιά μας που απασχολούνται στα τμήματα.
Ελπίζουμε ο νέος Δήμαρχος, παίρνοντας σαν παράδειγμα τα τραγικά λάθη του προκάτοχου του, να τοποθετήσει τα κατάλληλα άτομα σε κάθε θέση. Άτομα που να μπορούν να διοικήσουν. Και επιτέλους ανθρώπους με γνώσεις και με διάθεση πραγματικής προσφοράς για τον τόπο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.