Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Λουτράκι: Aνοίγει το πρώτο Σούπερ Μάρκετ στην Περαχώρα ???



Σύμφωνα με την πρόσκληση της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας και τα υπό συζήτηση θέματα (3ο & 4ο), την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, θα ληφθεί απόφαση  για τη « Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ( ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ), για την
« ΣΠΑΚ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.», σε Λουτράκι (στα παλιά Goodys) και στην Περαχώρα.

Όσον αφορά την Περαχώρα, δεδομένου ότι θα είναι το πρώτο σούπερ μάρκετ που θα ανοίξει, πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική αλλαγή στην κοινωνία και τον επαγγελματικό κόσμο της περιοχής, αφού από τη μια εγείρονται ζητήματα για το μέλλον των τοπικών επιχειρήσεων ενώ από την άλλη πρέπει να συνυπολογιστούν τα οφέλη των υπόλοιπων κατοίκων (καλύτερες τιμές και ενδεχόμενες νέες θέσεις εργασίας).


Αναμένουμε να δούμε και να μάθουμε την σημαντική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου!




2 σχόλια:

  1. Περαχωριτες αντισταθειτε!

    Μην επιτρεψετε να υποβαθμιστει η ζωη σας και των συγχωριανων σας μικροεπαγγελματιων παντοπολων, δινοντας σας την ψευδαισθηση οτι ενα σουπερ μαρκετ τυπου πολυεθνικης θα σας δωσει μεροκαματα και φθηνα προιοντα.
    Ολοι γνωριζετε πλεον τι θα πει μεροκαματο στην εποχη των μνημονιων.
    Ολοι ξερετε την παροιμια των παππουδων μας "η φτηνια τρωει των παρα". Με τον τροπο του το super market θα σας τα παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ανοιξει σουπερ-μαρκετ στην Περαχωρα,θα ειναι το πρωτο χωριο που θα υπαρχει μια τοσο μεγαλη αλυσιδα και θα επωφεληθουν και οι κατοικοι των γυρω περιοχων,οπως π.χ Πισια,Λιμνη Βουλιαγμενης,Σχινος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.