Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Α.Ο.Λ "ΚΑΥΤΟΣ" ΝΟΕΜΒΡΗΣ



Κρίσιμες αναμετρήσεις τον επόμενο μήνα






Η νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Π.Α.Ο Βάρδας είναι ήδη παρελθόν και άπαντες στο στρατόπεδο των οράνιε εστιάζουν την προσοχή τους στο Πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην είναι καθοριστικός αλλά ο επόμενος μήνας θα είναι αναμφίβολα κρίσιμος για την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου περιλαμβάνει πέντε (5) αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι αντίπαλοι είναι ομάδες με κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα θα πρέπει να συγκεντρώσει από αυτούς τους αγώνες όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι οράνιε υποδέχονται στο Θώδειο τον Μανδραϊκό , την Αχαϊκή, ταξιδεύουν στην Τρίπολη για το ΠΑΙΧΝΊΔΙ με τον Παναρκαδικό, θα πάρουν μια ...ανάσα με την Κύμη και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Βύζα Μεγάρων. Στο τέλος του μήνα θα φιλοξενήσουν τον Ζακυνθιακό στο Θώδειο.
Αγωνιστικό Πρόγραμμα ΝοεμβρίουΗμ/νίαΑντίπαλος2/11 Μανδραϊκός (Θώδειο)
9/11 Αχαϊκή (Θώδειο)
16/11 Παναρκαδικός (εκτός)
23/11 Κύμη (3-0 α.α Θώδειο)
26/11 Βύζας Μεγάρων (εκτός)
30/11 Ζακυνθιακός (Θώδειο)


Αρχές Δεκεμβρίου, η ομάδα θα ταξιδέψει στο Κιβέρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή και θα μπει στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου αντιμετωπίζοντας ομάδες που αναμένεται να είναι εκείνη την εποχή στο γκρουπ των πρωτοπόρων του ομίλου (Πανελευσινιακό, Π.Α.Ο Βάρδας, Καλαμάτα και Παναργειακό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.