Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Δείτε τι απαγόρευσε στους υπαλλήλους της η καπνοβιομηχανία Camel


Η καπνοβιομηχανία Reynolds American Inc που παράγει τη γνωστή μάρκα τσιγάρων Camel, απαγορεύει πλέον στους εργαζόμενούς της να ...



καπνίζουν
στους χώρους εργασίας κ εντός των κτιρίων.Η δεύτερη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της Αμερικής ενημέρωσε τους υπαλλήλους την Τετάρτη πως αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου, η χρήση των παραδοσιακών τσιγάρων, των πούρων κ της πίπας δε θα επιτρέπεται στα γραφεία, τις αίθουσες συνεδριάσεων, τους διαδρόμους κ τους ανελκυστήρες. Το κάπνισμα απαγορεύεται ήδη στα εργοστάσια, τις καφετέριες και τα γυμναστήρια της εταιρείας.

Η πολιτική της απαγόρευσης του καπνίσματος θα τεθεί σε ισχύ μόλις η Reynolds κατασκευάσει ειδικούς εσωτερικούς χώρους καπνίσματος για εκείνους που εξακολουθούν να θέλουν να καπνίσουν, δήλωσε ο εκπρόσωπος, Ντέιβιντ Χάουαρντ.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ευθυγραμμίζουμε την πολιτική της χρήσης του καπνού με την πραγματικότητα που επικρατεί στην κοινωνία σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.