Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πού ανοίγει το πιο “απομακρυσμένο” Goody’s του κόσμου




Συνεπής στην στρατηγική της εξωστρέφειας ο όμιλος× Εστίασης της Vivartia ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα του πρώτου Goody’s Burger House στην Μελβούρνη.




Στόχος του× Ομίλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι το κατάστημα να γίνει το πιο hot σημείο της πόλης για τους πάνω από 4.000.000 κατοίκους αλλά και το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της×Goody’s σε ολόκληρη την× Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών. Το πενταετές πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Η εταιρεία που επιλέχθηκε για την αποκλειστική ανάπτυξη του σήματος στην× Αυστραλίαείναι η Mediterranean Fast Casual Restaurants Ltd.

Ο Όμιλος Εστίασης της× Vivartia, συνεπής στο πλάνο εξωστρέφειας, υλοποιεί το στρατηγικό του σχεδιασμό για ανάπτυξη των σημάτων του στη× Λευκορωσία, στην Αλβανία, στην× Κύπρο, στη Βουλγαρία και στη× Ρουμανία. Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα, και μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους 8 ακόμα καταστήματα× Goody’s και Flocafé στην×Αλβανία, στη Βουλγαρία, στη× Δημοκρατία του Κοσόβου, στην× Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη×Λιβύη και στην Αίγυπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.