Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο "ΜΥΣΤΙΚΟΣ" γάμος της showbiz! Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;;




Για τα συμβάντα που της έχουν στοιχίσει πολύ στη ζωή της, αλλά και τον άγνωστο γάμο της μίλησε η Τζέσυ Παπουτσή καλεσμένη στην εκπομπή «Μega με μία», το πρωί της Πέμπτης - αφότου σταμάτησαν τα γέλια που έκαναν με τον συνάδελφό της.


«Μού στοίχησε πολύ ο θάνατος της μητέρας μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Και μιας φίλης μου που πέθανε το καλοκαίρι. Ας είναι όλος ο κόσμος καλά και όλοι οι επάνω ας είναι και αυτοί καλά».


«Ζεις μαζί με έναν φίλο μου αγαπημένο», σχολίασε στη συνέχεια ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του μεγάλου καναλιού και η Τζέσυ απάντησε: «Τον παντρεύτηκα τον Γιάννη Μανιό. Στα Σκόπια παντρεύτηκα! Δεν υπάρχει! Γιατί είμαι τρελή! Γιατί δεν ήθελα να το μάθει κανείς εδώ»!






Πηγή: toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.