Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Πασίγνωστος τραγουδιστής δεν βγήκε τρία χρόνια από το σπίτι του!Πασίγνωστος τραγουδιστής δεν βγήκε τρία ολόκληρα χρόνια από το σπίτι του! Ότι χρειαζόταν του το έφερναν και ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα έμεινε κλεισμένος εκεί μέσα.


Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοργιαλά που μίλησε για το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπισε σε συνέντευξή του στο Λοιπόν. 

-Ποια ήταν η δύσκολη κατάσταση που χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;
«Έχω πάθει σούπερ κατάθλιψη, την τέλεια, μιλάμε για γκόθικ κατάσταση.»

- Τι σου συνέβη;
«Ήμουν τρία χρόνια κλεισμένος μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινα. Έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου να μου φέρει τσιγάρα. Δεν έκανα τίποτα.»

- Αντιμετώπισες αγοραφοβία;
«Όχι, κρίσεις πανικού. Οι οποίες είχαν να κάνουν, πιθανότατα, όσο το σκέφτομαι μετά από καιρό, με ένα φόβο για το θάνατο, το οποίο μου άφησε ένα κατάλοιπο πολύ βαρύ, αγοραφοβιας, που με τα χρόνια το έχω δουλέψει και το έχω ξεπεράσει.»

-Βρισκόσουν τρία χρόνια μόνος μέσα στο σπίτι;
«Έκανα απόπειρες να βγω έξω αλλά δεν... πήγαινε το πόδι, γύρναγε εκεί, γύρω-γύρω. Ήταν αυτή η κατάθλιψη που σε πιάνει και κάποια στιγμή λες «Δεν αντέχω, τέλος». Πριν από κάποιους μήνες ήμουν μέσα στην τρελή χαρά, μπορεί να γνώριζα όλο τον κόσμο και να μιλούσα μαζί του και μέσα σε λίγο καιρό ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, που δεν μπορούσα να δω ούτε έναν άνθρωπο μπροστά μου κι αυτός να μου προκαλούσε ζαλάδα. Κάποια στιγμή λες: «Δεν πάει στο δι@@λο... ή θα πέσω από ταράτσα ή σε αυτοκίνητο... Να διαλέξω τώρα». Ευτυχώς είχα καλούς φίλους» 

-Τι ήταν εκείνο που σου ενεργοποίησε την επιθυμία να βγεις έξω από το σπίτι σου;
«Όλα αυτά τα άσχημα πράγματα κάνουν έναν κύκλο μέσα μας. Κάποια στιγμή ολοκληρώνονται και ξεφεύγεις. Πρέπει να είσαι ψυλλιασμένος να αρπάξεις τη στιγμή για να ξεφύγεις. Πάντα χρειάζεσαι βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους.

-Ποιον είχες δίπλα σου τότε;
«Είχα τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου, αλλά ο άνθρωπός που τα τράβηξε όλα ήταν η πρώην γυναίκα μου, η Δήμητρα. Αυτή τα τράβηξε όλα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.