Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ




Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον πανικό που επικράτησε στο Αίγιο, όταν ο Εγκέλαδος «χτύπησε» την περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής (7/11).



Ο σεισμός που είχε μεγάλο μέγεθος 4,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην ευρύτερη περιοχή.

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις που καταγράφονται στο βίντεο. Ένας εργαζόμενος σε πρατήριο υγρών καυσίμων, φωνάζει «Παναγία μου, Παναγία μου, την ώρα που η γη σείεται κάτω από τα πόδια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε στις 19.15, είχε μέγεθος 4,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε πέντε χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αιγίου.

O σεισμός, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Πάτρα, στο Αίγιο, την Ναύπακτο και σε άλλες παραλιακές περιοχές της Αιγιάλειας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.