Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Handball-Το μεγάλο στοίχημα




Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει τον επαναληπτικό αγώνα της με την Σέρβικη HC RADNICKI. Μια ισχυρή ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SEHA LEAGUE που συμμετέχουν οι δύο..


πρώτες πρωταθλήτριες ομάδες της Ουγγαρίας, Σερβίας, Σκοπίων, Κροατίας, Ρουμανίας. http://www.seha-liga.com/
Η δυναμικότητα των Σέρβων είναι δεδομένο και δεν μπορεί να μειωθεί.Είναι ισχυρή ομάδα και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της δίνει το προβάδισμα ξεκαθαρα του φαβορί για τον επόμενο γύρο του Challenge Cup.

Τίθονται όμως 2 στοιχεία προς ανάλυση και διερεύνηση. Ποιος είναι ο στόχος για την ομάδα και ποιος ο σκοπός της συμμετοχής των φιλάθλων και του Δήμου μας;
O Ποσειδώνας έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να κερδίσει τον αγώνα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της συμβολικής νίκης. Αυτο το πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά.

Ο Σκοπός ποιος είναι όμως;
Διαβάζοντας τα αποτελέσματα του γυναικείου Χάντμπολ, μου έκανε εντύπωση, η ομάδα γυναικών του Αμύντα Αμυνταίου που πέρασε στον επόμενο γύρο και είχε στο πλευρό της 1000 φιλάθλους.
http://www.handball.gr/gynaikon/a1-ginaikon-opap/nea/item/2894-amyntas-qual-l16.html
Το τρομερό είναι ότι το Αμύνταιο πληθυσμιακά  είναι σαν το Λουτράκι. Ο Δήμος Αμυνταίου με έδρα την ομώνυμη κωμόπολη, αποτελείται από 26 οικισμούς, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του Νομού Φλώρινας, έχει έκταση 589 km2 και ο συνολικός πληθυσμός του ανέρχεται σε 18.975 κατοίκους (απογραφή 2001).
Εκεί λοιπόν έκαναν ένα σημαντικό ρεκόρ!!!! 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EHF, ο αριθμός προσέλευσης θεατών, στο δεύτερο αγώνα του Αμύντα με την Χολόν, κατέλαβε την 4η θέση σε σύνολο 30 αναμετρήσεων, που διεξήχθησαν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Στην δική μας διοργάνωση, το Challenge Cup Ανδρών, το ανώτατο με βάση τα φύλλα αγώνων που υπάρχουν αναρτημένα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πρώτη θέση με 1500 θεατές και στον επαναληπτικό 1000 είχε η Ρουμάνικη Odorhei, στην δεύτερη θέση με 1000 θεατές η RK Metaloplastika Sabac απο την Σερβία και τρίτη θέση η Εσθονική Pölva Serviti με 800 θεατές.

Ο σκοπός είναι σαν Λουτράκι και ως Δήμος και ως Ελλάδα να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και να γίνουμε στον επόμενο γύρο, ΠΡΩΤΟΙ σε συμμετοχή φιλάθλων στον αγώνα, δείχνοντας με αυτόν τον επίσημο τρόπο, ότι οι Έλληνες είναι αλληλέγγυοι και στηρίζουν τις προσπάθειες των ομάδων τους.

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί και ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την φιλότιμη προσπάθεια των αθλητών του τμήματος του Ποσειδώνα Λουτρακίου. 
Έχουμε δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, και πέρσι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες χρονιές που καταφέρναμε και γεμίζαμε το γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι ο Διομήδης έχει κάνει στο Λουτράκι το μεγαλύτερο κάλεσμα σε κόσμο, με την Ευρωπαϊκή του πορεία, γεμίζοντας το με 1500 φιλάθλους. 

Ας το επαναλάβουμε!! Είναι το στοίχημα όλων μας. Θα είναι μια ηθική ικανοποίηση που δεν θα μας την πάρει ποτέ κανείς.
Σας ευχαριστούμε





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.