Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

17χρονη αθίγγανη «κρυβόταν» πίσω από τη ληστεία ηλικιωμένου στο Κιάτο





Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου,
μία υπόθεση ληστείας σε οικία, η οποία είχε γίνει την 10.3.2014 το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 17χρονης ημεδαπής ΡΟΜΑ, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, η 17χρονη, μαζί με μία άγνωστη συνεργό της, την 10.3.2014 το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, αφού αρχικά μπήκαν σε οικία ηλικιωμένου Έλληνα, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν χρήματα και μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την ταυτοποίηση της συνεργού της 17χρονης και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.