Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο -20 συλλήψεις στην Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από την 9.12.2014 έως και το Σάββατο (13.12.2014), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις
ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε χίλια πενήντα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων επτακόσια πενήντα οκτώ ήταν ημεδαποί και διακόσια ενενήντα έξι ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια εβδομήντα δύο οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν διακόσια πενήντα οκτώ άτομα, από τα οποία εκατόν εξήντα δύο ήταν ημεδαποί και ενενήντα έξι ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα οκτώ άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:

Δύο ημεδαποί στην Κορινθία, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή.
Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Επτά ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς…Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.