Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Οι χειρότερες ταινίες του 2014


Για κάποιο παράξενο λόγο γυρίστηκαν και προβλήθηκαν στους κινηματογράφους. Κοινό και κριτικοί τους φέρθηκαν όπως τους άξιζε





Αν παίζονται σε έναν κινηματογράφο κοντά σας μην περάσετε ούτε απέξω. Αν προβληθούν στην τηλεόραση αλλάξτε κανάλι. Ταινίες που όχι μόνο απέτυχαν οικονομικά, αλλά, σύμφωνα με τους συντάκτες του περιοδικού ΤΙΜΕ, ήταν και για τα σκουπίδια.
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (TRANSCENDENCE)
Ο Τζόνι Ντεπ σε ψηφιακή ηλεκτρονική μετεμψύχωση και το κοινό σε ύπνο βαθύ. Θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο θρίλερ, αλλά κατέληξε μια ταινία με προβλέψιμο σενάριο και μέτριες ερμηνείες.
ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (WINTER’S TALE)
Τι να πρωτοθαυμάσει εδώ κανείς; Τη Νέα Υόρκη των αρχών του 20ού αιώνα που είναι σαν να τη σχεδίασε ο Ντίσνεϊ, ή το κούρεμα του Κόλιν Φάρελ που δεν σε αφήνει να παρακολουθήσεις την υπόθεση από τα γέλια; Αλλά, πάλι, ποια υπόθεση;
 
ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ (A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST)
Ο Σεθ ΜακΦάρλαν (δημιουργός του καταπληκτικού Family Guy) εδώ παίζει, σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο μιας ταινίας που διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση με την ταινία να σημαδεύει παντού και να μην πετυχαίνει τίποτα. Το καστ (Σαρλίζ Θερόν, Λίαμ Νίσον κ.ά.) σίγουρα θα ξεγελάσει κάποιους και θα βρεθούν στην αίθουσα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.