Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Στοιχεία - ΣΟΚ από Βρούτση: Υπάρχουν συνταξιούχοι ετών... 26!Η πλειοψηφία σε Δημόσιο και ΙΚΑ βγαίνει πρόωρα στην σύνταξη"! Διαβάστε πώς βουλιάζει το ασφαλιστικό και μπαίνει οριστική ταφόπλακα στην όποια προσπάθεια ανόρθωσης της χωρας....
Στοιχεία σοκ τα οποία δείχνουν πως στα ταμεία του Δημοσίου και του ΙΚΑ το 75% των εργαζομένων βγαίνει σε πρόωρη συνταξιοδότηση κατέθεσε στην Βουλή ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις αποτέλεσαν πολυτέλεια για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας. Είναι κανείς που διαφωνεί;. Ποιος λέει να καταργήσουμε τα όρια; Να τα τηρήσουμε λέμε" είπε ο κ. Βρούτσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Βρούτση και με τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης να είναι στα 67 ή στα 62 με 40 χρόνια ασφάλισης αυτοί που βγαίνουν στην σύνταξη πριν από τα 62 είναι:

α) στο Δημόσιο

-το 7,91% των υπαλλήλων βγαίνει στη σύνταξη στις ηλικίες 26-50
-το 23,64% βγαίνει στη σύνταξη στις ηλικίες 51-55%
- το 43,57% βγαίνει στη σύνταξη στις ηλικίες 56-61

β) στο ΙΚΑ

-Το 4,44% των υπαλλήλων βγαίνει στη σύνταξη στις ηλικίες 26-50
-το 12,83% στις ηλικίες 51-55
-το 58% βγαίνει στη σύνταξη στις ηλικίες 56-61 έτη

Συνολικά όπως είπε ο Υπουργός το 75,88% βγαίνει στη σύνταξη κάτω από τα εθνικά όρια ηλικίες. Η κατάσταση μάλιστα είναι ακόμα χειρότερη στα ευγενή ταμεία όπου το 91,6% παίρνει σύνταξη κάτω από τα εθνικά όρια συνταξιοδότησης.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.