Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του τμήματος Στίβου Ποσειδώνα (ΦΩΤΟ)



Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Σχολής Μηχανικού με πολλή θετική ενέργεια, εγκάρδιο κλίμα, γελαστά παιδιά και άρτια οργάνωση πραγματοποιήθηκε η
χριστουγεννιατικη εορτή του Στίβου Ποσειδώνα. Οι χαιρετισμοί των διοργανωτών γεμάτοι δοτικότητα και πίστη στο έργο που επιτελούν. Οι προπονητές συγκινημένοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και για την καταπληκτική πρόοδο και αύξηση των παιδιών που αθλούνται πλέον στο τμήμα Στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής κ. Ι. Κακούρος είναι συγκινητικό που πλέον τα παιδιά είναι τόσα πολλά που δεν χωρούσαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και έτσι χρειάστηκε φέτος η γιορτή να διοργανωθεί σε μεγαλύτερη αίθουσα, αυτή της Σχολής Μηχανικού. Μια γιορτή που τα είχε όλα: παρουσίες επισήμων, βραβεύσεις αθλητών αλλά κυρίως  ήταν μια πραγματική γιορτή όπου τα παιδιά άκουσαν κάλαντα, παρακολούθησαν θεατρική παράσταση, απόλαυσαν τα πλούσια κεράσματα, έπαιξαν, πέρασαν όμορφες γιορτινές στιγμές και κέρδισαν δώρα.

με πληροφορίες από tvtv.gr








































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.