Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Έχει "βουίξει" ο τόπος! Ποια είναι η νεαρή Ελληνίδα δημοσιογράφος που την πέφτει στην... ψύχρα σε παρουσιαστές;




Έχουν και αυτοί τα τυχερά τους. Όμως τι γίνεται όταν το κορίτσι τρώει πόρτα και συνεχίζει; Αναφερόμαστε σε συνεργάτιδα πρωινής εκπομπής, που εδώ και χρόνια προχωρά με συγκεκριμένες... 

«λογικές» που τις εξασφαλίζουν χρόνο μπροστά απο τις κάμερες. 

Όμως δεν της φτάνει αυτό. Θέλει να γίνει σταρ, να την παίζουν τα περιοδικά να γίνεται πρωτοσέλιδο... και επειδή αυτό δεν έχει γίνει καθώς η παρουσία της στην τηλεόραση είναι αδιάφορη και άοσμη, ψάχνει τον ιδανικό σταρ για να του την πέσει.

Έχει ήδη αρχίσει τη δουλειά της. Πληροφορήθηκα ότι στην αρχή πλεύρισε έναν παρουσιαστή μεγάλο όνομα και όταν έφαγε χυλόπιτα, πήγε σε παρουσιαστή συνεργάτη της.

Το κανάλι γνωρίζει μερικά από τα καμώματα της όμως έχει μεγάλο δόντι καθώς βγάζει γούστα στο αφεντικό οπότε δεν μπορεί να τη σουτάρει... Ακόμα...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.