Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που κινούνται στην ορεινή Κορινθία




Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης μαζί με το Διευθυντή Τεχνικών
Έργων  της Περιφερειακής Ενότητας  Κορινθίας  κ. Παναγιώτη  Σωτηράκο ,   περιοδεύουν στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε Κορινθίας ώστε να έχουν πλήρη εικόνα , λόγο των ισχυρών χιονοπτώσεων .

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας βρίσκεται σε συντονισμό με τους Δημάρχους των ορεινών περιοχών , οι οποίοι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης των ισχυρών καιρικών φαινομένων , τόσο με τη διάθεση σημαντικής ποσότητας άλατος  όσο  και  με την πλήρη λειτουργία των εκχιονιστικών μηχανημάτων, ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει σε λειτουργία και να αποφευχθούν κάθε είδους προβλήματα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας κάνει έκκληση στους οδηγούς που κινούνται στα ορεινά δίκτυα της περιοχής ,να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και αντιολισθητικές αλυσίδες  για την ασφαλή τους μετακίνηση





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.