Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μίλτος Μακρίδης: «Για πάρτη του Μικρούτσικου έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος»!





Ο Μίλτος Μακρίδης βρέθηκε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή
"Μη χανόμαστε" και μίλησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Δεν έκανα ποτέ κάτι για τα λεφτά. Αν ήταν έτσι θα είχα κάνει εκπομπές που έκαναν άλλοι κι εγώ δεν τις έκανα, όπως το "Άντρες έτοιμοι για όλα". Στα δικά μου παιχνίδια έχουν έρθει άνθρωποι που δεν πήγαιναν σε παιχνίδια ποτέ. Είναι πως το πλασάρεις», τόνισε ο παρουσιαστής. 

Όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε για τη δήλωσή του ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος ευθύνεται για το 50% της καταστροφής της ελληνικής τηλεόρασης, ο Μίλτος Μακρίδης ξέσπασε: «Για πάρτη του έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος. Δεν θα σου πω τίποτε άλλο κι εκεί τελειώνει και το αστείο. Μην ξεχνιόμαστε επειδή περνάει ο χρόνος. Εγώ έχω στεναχωρηθεί από αυτά που έχει περάσει ο Αντρέας στη ζωή του. Άσχετα από το τι έκανε, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να περάσει αυτό που πέρασε. Όχι δεν θέλω αυτή την τηλεόραση» 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά από το 24:00...



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.