Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πένθος στο Λουτράκι: Πέθανε ο γιατρός Λουκάς Λούκας




Ένα νέο που συγκλονίζει όποιον έχει γνωρίσει τον ιατρό Λουκά Λούκα
είναι η είδηση του θανάτου του. Έφυγε από τη ζωή ένας εξαίρετος άνθρωπος, ευγενικός, καλλιεργημένος, έξυπνος και φιλότιμος. Ένας άνθρωπος δραστήριος και γενναιόδωρος με ενδιαφέρον για όλους και για όλα, ένας άνθρωπος που υψωνόταν πάνω από την καθημερινότητα και τους ανθρώπους που διέψευδαν τις προσδοκίες του για έναν καλύτερο κόσμο, ένας άνθρωπος που δεν δίσταζε να τα βάζει με τα θηρία και που ενέπνεε σεβασμό στους γύρω του.

Ο ιατρός ήταν άριστος  επιστήμονας, αλλά και πολιτικός άνδρας με τη βαθιά σημασία της λέξης πολιτικός. Είχε  διατελέσει  δημοτικός σύμβουλος  την τριετία  2011 – 2014 και υπήρξε Πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ “Μέριμνα”. Το τελευταίο διάστημα  είχε επεκτείνει την πολιτική του δράση σε κλίμακα πολύ μεγαλύτερη από τον Δήμο μας.

Πολλά ακόμα θα μπορούσαμε να γράψουμε και να πούμε για τον ιατρό που εκτιμούσαμε βαθύτατα, αλλά θα περιοριστούμε στο σημαντικό – το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τους συγγενείς και φίλους του.

Η εξόδιος ακολουθία  θα τελεστεί  αύριο  Παρασκευή  στις 15:00 στον μητροπολιτικό  ναό  του Αποστόλου  Παύλου στην Κόρινθο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

tvtv.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.