Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Το πανέμορφο νησί - μυστικό καταφύγιο με... όριο επισκεπτών [εικόνες & βίντεο]





Βρίσκεται στη Βόρεια Βραζιλία, είναι πανέμορφο, μοιάζει με καταφύγιο και είναι για... λίγους και καλούς.

Το νησί Φερνάντο ντε Νορόνια δέχεται καθημερινά μέχρι 400 επισκέπτες. Στην ουσία πρόκειται για έναν τόπο που αποτελεί τις κορυφές μιας υπόγειας οροσειράς και για το λόγο αυτό προστατεύεται από την UNESCO για το σπάνιο φυσικό του περιβάλλον. Το κολύμπι στις ακτές του υπόσχεται εκπλήξεις, όπως συναντήσεις με δελφίνια και χελώνες.

Η άφιξη του «Pousada Maravilha» με 8 φωτεινά ντιζαϊνάτα δωμάτια, θέα στον ωκεανό, από όπου μπορείτε να απολαύσετε την οργιώδη βλάστηση, ντουζιέρες στη ζούγκλα και αιώρες, άλλαξε τα δεδομένα σε αυτό τον οικολογικό προορισμό. Πάντως, αναφορικά με το όριο επισκεπτών ο λόγος είναι για να διατηρηθεί η παρθένα φύση αλλά και το τοπίο αναλλοίωτο, ενώ το εθνικό πάρκο της περιοχής αποτελεί από τα ωραιότερα στον κόσμο.


Πηγή: Το πανέμορφο νησί - μυστικό καταφύγιο με... όριο επισκεπτών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/180969/panemorfo-nisi-mystiko-katafygio-me-orio-episkepton-eikones-vinteo#ixzz3KlaQpmpQ






Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.