Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη μετά από έναν αιώνα -Βρέθηκε κρυμμένο σε καμινάδα [εικόνες]




Αραγε, η μικρή Χάλι πήρε το βιβλίο και το φόρεμα που ήθελε; Παραμένει άγνωστο, αλλά τώρα όλοι γνωρίζουν τι ζήτησε από τον Αγιο Βασίλη πριν από σχεδόν έναν αιώνα.



Το γράμμα της βρέθηκε κρυμμένο σε μία καμινάδα, σε οικοτροφείο της Ουαλίας. Την επιστολή με αποδέκτη τον Αγιο Βασίλη και αποστολέα την «Χάλι Χ.»- όπως υπογράφει- εντόπισε ο επιστάτης του οικοτροφείου, όταν του ζητήθηκε να καθαρίσει το τζάκι σε ένα από τα δωμάτια των μαθητριών.

Στο γράμμα της η Χάλι, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ζητούσε ένα σχολικό βιβλίο που είχε εκδοθεί το 1922- και με βάση αυτό χρονολογήθηκε η επιστολή- ένα βραδινό φόρεμα και παπούτσια.

Επειδή οι επικεφαλής του σχολείου δεν γνωρίζουν αν τελικά η μικρή μαθήτρια πήρε το δώρο της, το γράμμα της αλλά και το βιβλίο που ζητούσε θα μπουν σε μία προθήκη στο οικοτροφείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.