Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς: Καίει σενάρια, προειδοποιεί για εκλογές, στέλνει μηνύματα σε ανεξάρτητους-Κουβελη




Με την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,
η όποια όμως έμοιαζε να απευθύνεται περισσότερο στους ανεξάρτητους βουλευτές και τους αμφιταλαντευόμενους των μικρών κομμάτων, άλλα και στους ψηφοφόρους σε περίπτωση, που στις 29 Δεκεμβρίου δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς "έκαψε" σενάρια αμφισβήτησης της κυβερνητικής στρατηγικής και έστειλε μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.
Απευθύνθηκε πολλές φορές στη συνείδηση των βουλευτών και επανέλαβε πολλές φορές ότι οι πολίτες και οι αγορές δε θέλουν εκλογές.
" Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τις δημοσκοπήσεις , άλλα ξεχνά τη πιο σημαντική μέτρηση, ότι ο λαός δε θέλει εκλογές. Μπορεί να διαφωνεί με κάποιες πολιτικές και μέτρα, αλλά η κοινωνία δε θέλει να γυρίσει πίσω" δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: 
"Η κοινωνία θα τιμωρήσει όποιον σύρει τη χωρά σε εκλογές είτε τώρα είτε σε μερικούς μήνες. Μια μακρά προεκλογική περίοδος θα ήταν καταστροφική για τη χώρα".
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η πιθανότητα να γίνουν εκλογές και να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται ήδη ως βεβαιότητα καταστροφής της χώρας και απευθυνόμενος στους ανεξάρτητους (αντιμνημονιακούς) βουλευτές είπε ότι "δεν τους ζήτησε κανείς να συμφωνήσουν με κείνη ή την άλλη πολιτική, δεν ψηφίζουμε για αυτό τις επόμενες εβδομάδες."  \
Τους κάλεσε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να μην υποκύψουν στον ψυχολογικό εκβιασμό "εκείνων που ανοιχτά προσπαθούν να προσελκύσουν βουλευτές άλλων κομμάτων".
Έκανε επίσης λόγο για αρχηγούς μικρών κομμάτων , που φαίνεται να υποκύπτουν και να συμμαχούν με εκείνους που λίγο μόνο καιρό πριν κατήγγειλαν ως επικινδύνους για την αριστερά και τη χώρα, φωτογραφίζοντας το Φώτη Κουβέλη και αναφερόμενος στις πληροφορίες ότι η ΔΗΜΑΡ ενδέχεται να κατέβει από κοινού με το ΣΥΡΙΖΑ.




Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.