Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Εσένα πότε θα σε επισκεφθεί ο Άγιος Βασίλης;


Παρακολούθησε και εσύ το ταξίδια του Άι Βασίλη με τη βοήθεια της NASA, η οποία δημιούργησε μια εφαρμογή που δείχνει ζωντανά το ταξίδι του.



Η NASA, θέλοντας να διατηρήσει ζωντανό το μύθο του Άγιου Βασίλη και για αυτές τις γιορτές αποφάσισε να προσφέρει στους μικρούς, και όχι μόνο, φίλους της τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο,περιμένοντας πότε θα έρθει η σειρά τους να παραλάβουν το δώρο τους.
Επειδή, τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές των παιδιών σε όλο τον κόσμο, ο Αμερικάνικος διαστημικός σταθμός NORAD φρόντισε να γίνουν αυτές οι γιορτές ακόμη πιο ξεχωριστές. Κάθε παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το ταξίδι του Άγιου Βασίλη και του πιο διάσημου ελαφιού, του Ρούντολφ ζωντανά και να περιμένει να γνωρίσει από κοντά τον Άγιο.
Οι εμπνευστές της εφαρμογής υποστηρίζουν πως στόχος της είναι να ενισχύσουν την πίστη στα παιδιά στην ύπαρξη του Αγίου και να τους δώσουν λίγη περισσότερη χαρά στις μαγικές μέρες των Χριστουγέννων.
Όσον αφορά τους γονείς των παιδιών, η NASA προειδοποιεί ότι καλά θα κάνουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί, μάλλον, προβλέπονται νύχτες γεμάτες αδρεναλίνη.
Πηγή: Mirror



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.